Project omschrijving

Oplossingsgericht werken met ouderen

Deze e-learning gaat over oplossingsgericht werken met ouderen en is gebaseerd op het gelijknamige boek van René den Haan en Fredrike Bannink. Aan de hand van theorie, praktische toepassingen en casuïstiek wordt uitgelegd hoe je als ergotherapeut oplossingsgericht kunt werken met ouderen waarbij de focus niet ligt op wat er mis is met de cliënt en wat niet werkt, maar op wat er goed gaat en wel werkt. Kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Een vaardigheid die heel goed van past komt binnen jouw beroep als ergotherapeut!

Inhoud
De e-learning bestaat uit een videopresentatie van René den Haan, het bestuderen van het boek oplossingsgericht werken met ouderen en het beantwoorden van 30 casusvragen waarin je de theorie uit het boek leert toepassen. Deelnemers ontvangen een exemplaar van het boek. Heb je het boek al? Kies dan voor de optie ‘zonder boek’.

Auteur
René den Haan werkt als gezondheidszorgpsycholoog in de ouderenpsychiatrie. Hij is docent bij RINO en hij heeft samen met Fredrike Bannink meerdere boeken uitgebracht op het gebied van oplossingsgerichte therapie.

AANMELDEN

Prijs

€100,- ex BTW (zonder boek)
€125,- ex BTW (met boek)

Accreditatie

ADAP: 5 punten aangevraagd

Beschikbaar

najaar 2021

Auteur

Probeer ook onze andere modules