Project omschrijving

Oplossingsgericht werken

Deze e-learning gaat over oplossingsgericht werken en is gebaseerd op het gelijknamige boek van René den Haan en Fredrike Bannink. Aan de hand van theorie, praktische toepassingen en casuïstiek wordt uitgelegd hoe je als ergotherapeut oplossingsgericht kunt werken waarbij de focus niet ligt op wat er mis is met de cliënt en wat niet werkt, maar op wat er goed gaat en wel werkt. Kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Een vaardigheid die heel goed van pas komt binnen jouw beroep als ergotherapeut!

Inhoud
De e-learning bestaat uit twee videopresentatie van René den Haan, het bestuderen van het boek oplossingsgericht werken met ouderen en het beantwoorden van casusvragen waarin je de kennis uit de presentaties en het boek leert toepassen. Alle deelnemers ontvangen een fysiek exemplaar van het boek.

Auteur
René den Haan werkt als gezondheidszorgpsycholoog in de ouderenpsychiatrie. Hij is docent bij RINO en hij heeft samen met Fredrike Bannink meerdere boeken uitgebracht op het gebied van oplossingsgerichte therapie.

Inclusief boek
Binnen de e-learning wordt een aantal keer verwezen naar hoofdstukken uit het boek ‘Oplossingsgericht werken met ouderen’ van René den Haan en Fredrike Bannink. Dit boek biedt praktische en toegankelijke inzichten om het contact met ouderen sterk te verbeteren.

AANMELDEN

Prijs

€100,- ex BTW (met boek)

Accreditatie

ADAP: 1,5 punt

Inclusief het boek

Probeer ook onze andere modules